Новий очільник Рівненської обласної ДЮСШ осіб з інвалідністю: хто він

01.11.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш підписав контракт із Сергієм Левчиком терміном на два роки.

22 вересня на сесії обласної ради депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру Сергія Левчика на посаду директора КЗ «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю», одночасно проголосувавши термін перебування на посаді.

Сергій Левчик очолює ДЮСШ упродовж 8 років.

Вихованці закладу здобувають високі нагороди. Цьогоріч на Кубку світу з пауерліфтингу серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату спортсмени вибороли 9 медалей.

У фінальних змаганнях ХХХ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з футболу серед дітей з ураженнями опорно-рухового апарату (ДЦП) вихованці спортшколи стали чемпіонами, а спортсмени-волейболісти здобули бронзові нагороди.

На Спартакіаді з плавання серед осіб з порушеннями слуху юний спортсмен РОДЮСШОІ Ілля Ритов став дворазовим переможцем та срібним призером, встановивши рекорди Спартакіади та вперше виконавши норматив майстра спорту України.

Сергій Левчик є майстром спорту України з важкої атлетики, спортивним суддею Національної категорії з важкої атлетики, суддею Національної категорії пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та суддею Національної категорії з пауерліфтингу спортивної федерації незрячих спортсменів.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews