Підключення навушників до телефону: сучасні тенденції

01.11.2023 19:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

З кожним роком зростає популярність бездротових аудіопристроїв, і багато хто з нас віддає перевагу саме такому типу навушників, примітним представником яких є моделі від Hoco, доступні на сайті https://www.aks.ua/uk/catalog/naushniki/brand/hoco.

Проте, не кожен з нас має досвід роботи з бездротовими навушниками. Для зручності користувачів ми вирішили скласти невеликий посібник з підключення таких пристроїв до вашого мобільного телефону.

Система підключення бездротових навушників

 Більшість сучасних бездротових навушників, зокрема й пристрої QCY https://www.aks.ua/uk/catalog/naushniki/brand/qcy, використовує Bluetooth для зв'язку з іншими пристроями. Цей універсальний стандарт дає змогу впевнено підключатися до більшості мобільних пристроїв. Технологія Bluetooth вважається досить надійною, оскільки з'єднання встановлюється через пряме сполучення. Але не забувайте, що для оптимальної якості звуку рекомендується перебувати на відстані не більше 10 метрів від джерела.

Активація Bluetooth на вашому смартфоні

 Перед тим, як почати процес підключення, переконайтеся, що на вашому пристрої ввімкнено Bluetooth. На пристроях з операційною системою Android робиться це таким чином:

  • проведіть пальцем зверху екрана, викликаючи панель сповіщень,
  • якщо не бачите іконки Bluetooth, проведіть ще раз для доступу до всіх функцій,
  • натисніть на іконку Bluetooth, щоб активувати функцію.

Процес сполучення навушників і смартфона

З активованим Bluetooth на смартфоні:

  • перейдіть у розділ "Налаштування" вашого пристрою,
  • виберіть "Підключені пристрої" і далі "Додати новий пристрій",
  • переконайтеся, що ваші навушники перебувають у режимі сполучення,
  • у списку доступних пристроїв знайдіть і виберіть вашу модель навушників для підключення.

 Після успішного підключення всі аудіоматеріали з вашого смартфона будуть відтворюватися через бездротові навушники. Якщо буде потрібно відключити їх, просто вимкніть навушники або вимкніть Bluetooth на телефоні. При наступному ввімкненні навушники автоматично підключаться до останнього використаного пристрою. Так, завдяки бездротовим навушникам, ви можете насолоджуватися якісним звуком без зайвих дротів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews