Рівненська письменниця презентувала нову поетичну книгу

05.11.2023 19:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Третього листопада в мистецькій галереї «Євро-Арт» відбулася презентація четвертої книги Наталії Демедюк - поетичної збірки «Реставрована мить».

null
 

Під час презентації авторка розповіла історію написання книги:

«Народжувалася збірка до війни і практично була готова до друку. Однак, довелося відкласти. Перший період після повномасштабного вторгнення рф в Україну нічого не писалося. Я навіть думала, що більше жодної книги не вийде. А далі виникла потреба знову писати, тільки вже на інші теми, фіксувати інші рефлексії. Тепер думаю - це на краще, що книга не вийшла до війни, бо тепер у ній є і нові вірші. Загалом до збірки увійшли твори, написані в період 2020-2023 років. Редактором книги став відомий письменник Петро Велесик. Статтю, яка стала післямовою книги, написав заслужений журналіст України, письменник та науковець Віктор Мазаний».

null
Фото з мережі Інтернет


"Реставрована мить" має доповнену реальність – відео, де можна побачити рухому картинку з обкладинки книги та почути голос поетки, яка читає уривок з вірша. Автором ідеї став вчитель і товариш авторки, засновник та керівник ГО "Колоарт" Павло Бенедюк.

На звороті книги – відгуки письменників, які в різний час писали про Наталію Демедюк та високо оцінили її творчість. У книзі ви знайдете й лірику, і соціум, і філософію, а ще - безмежну подяку воїнам ЗСУ, які боронять  незалежність і територіальну цілісність нашої країни. Також "Реставрована мить" містить 16 кольорових репродукцій картин Наталії Демедюк, які експонувалися на виставках в Україні та за кордоном.

null
Фото з мережі Інтернет

 

Придбати книгу можна безпосередньо у письменниці або ж на сайті видавництва «Саміт книга».

null
Фото з мережі Інтернет

Автор: Віталій Домрачев

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews