Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль привітав працівників соціальної сфери з нагоди професійного свята

06.11.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Учора працівники соціальної сфери відзначили своє професійне свято. Напередодні фахівців привітали начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та його заступниця Людмила Шатковська.

«У соціальній сфері працюють люди за покликом серця. Кожен працівник «віддає» себе іншим та на благо країни. Успіхи на Рівненщині у цій сфері значні, проте й виклики суттєві. Головна ціль соціальної підтримки сьогодні – повернення до нормального життя, щоб людина, яка потрапила у несприятливі обставини, була соціально активною та здоровою», - зазначив під час урочистостей Віталій Коваль.

У соціальній сфері Рівненській області офіційно працює 3,4 тисячі людей. Але, насправді, ця цифра набагато більша. До цієї роботи залучені благодійні та громадські організації, публічний сектор. Дотичні до соціальної сфери пенсійний фонд та служба зайнятості.

«За період карантину та від початку повномасштабного вторгнення ми усі зробили дуже багато. У складний період робота була злагодженою. Працівники соцсфери впоралися зі всіма труднощами», - наголосила Людмила Шатковська.

З нагоди професійного свята, цінні подарунки та відзнаки облдержадміністрації отримали кращі представники галузі.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews