Рівненських школярів запрошують до участі в конкурсі «Я - журналіст!»

07.11.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Твори, фото і відео про перемоги українців на фронті та здобутки в тилу прийматимуть на XIV всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт «Я - журналіст!», який стартував 1 листопада. Школярі Рівненської територіальної громади також можуть долучитись до конкурсу.

Тема конкурсу - «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців». Дітей запрошують розповідати про перемоги наших співвітчизників як на фронті, так і у різних сферах діяльності у тилу. Про маленькі щоденні перемоги, з яких складатиметься майбутня велика спільна перемога, які зміцнюють дух українців і слугують прикладами, що надихають. Героями творів можуть бути як військовослужбовці, так і цивільні, наприклад, волонтери, медики, освітяни, енергетики, журналісти, підприємці.

Додатково організатори запровадили спеціальну тему «Надійний тил» для висвітлення позитивних прикладів діяльності соціально відповідального бізнесу, який бере участь у волонтерській діяльності, забезпечує українців якісними товарами та послугами, наповнює бюджет, підтримує економіку держави.

Конкурс «Я - журналіст!» проводиться з 2009 року. Свій початок взяв саме у Рівному, а з 2016 року став всеукраїнським. Засновник конкурсу - журналіст Віталій Голубєв. Він є секретарем Національної спілки журналістів України, багато років працював у редакціях Рівного, а нині має власну «Школу універсального журналіста», де дистанційно навчає дітей основ журналістики та української мови. Якщо Школа є комерційним проєктом, то конкурс «Я - журналіст!» - це проєкт соціальної відповідальності, він має на меті не заробіток, а підтримку юних талантів.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews