Роман Іванісов: Ми виконали 90% реформ, яких від нас очікував ЄС, а роботу над незавершеними реформами ми повинні продовжити

09.11.2023 07:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Роман Іванісов, народний депутат України від Рівненщини прокоментував рішення Єврокомісії, яка рекомендувала почати перемовини про вступ України до ЄС.

"Друзі, це історичний момент! Дуже багато скепсису було з цього приводу, але Єврокомісія в оприлюдненому звіті зафіксувала прогрес України у виконанні семи рекомендацій на шляху до членства в ЄС! Згідно з документом, ми виконали 90% реформ, яких від нас очікував ЄС, а роботу над незавершеними реформами ми повинні продовжити.
 
Отже, роботи багато, тому не зупиняємось! Україна – це Європа! Хочу відзначити величезний внесок у це позитивне рішення Єврокомісії моїх колег народних депутатів, наших дипломатів, громадських діячів, усіх, хто день за днем працював задля української перспективи у Євросоюзі."
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews