Два десятки родин військових отримають власне житло на Рівненщині

09.11.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

21 родина військових із Рівненщини та переселенців отримають власне житло. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Кошти уже перераховані на банківські рахунки людей в Рівненську, Костопільську, Білокриницьку та Дубенську громади.

«Попри всі виклики держава продовжує підтримувати соціально незахищених українців та військовослужбовців. Область отримала субвенції на загальну суму 43,4 млн грн на придбання квартир для тих, хто перебуває на відповідному обліку у тергромадах. Ці кошти цільові і можуть бути використані отримувачами лише на придбання житла», - сказав очільник області.

Також додав, що відповідно до рішення Кабміну, виділено:

21,5 млн грн на купівлю квартир деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України;

21,9 млн грн - на купівлю житла для сімей внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews