Рівненщина прийняла обласний турнір із греко-римської боротьби (ВІДЕО)

13.11.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Рівненщина приймає обласний турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам'яті Заслуженого тренера України, Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Павла Леонтьєва.

Відкрив змагання і побажав юним спортсменам успіхів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

- Дякуючи Збройним силам України нині можемо проводити такі змагання у нашому тиловому регіоні. Це дуже важливо. Адже боротьба виховує характер, дисципліну. А Україна як ніколи потребує тих, хто бере відповідальність і веде за собою. Сьогодні тут загартовується наше майбутнє покоління лідерів, - наголосив він.

Участь в турнірі взяли 25 команд - 270 учасників. Це різні вікові та вагові категорії: від 5 до 16 років та від 26 кг до 85 кг. Змагання тривали 2 дні. Фінальні сутички відбудулися у неділю, 12 листопада.

Павло Леонтьєв був легендарною постаттю: як Тренер, як наставник і просто мудрою людиною. Він виховав не одне покоління греко-римської боротьби.

Начальник РівнеОВА Віталій Коваль


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews