Хто у Рівному найбільше звертається до Центру ментального здоров'я

14.11.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

За два тижні роботи у Центрі ментального здоров’я Рівненщини надали майже 200 консультацій. У телефонному режимі допомогу отримали понад півтори сотні жителів області. Ще 40 людей відвідали заклад особисто. Більшість звернень від жінок, вік – від 20 до 60 років.  

Найчастіше людей турбують поганий сон, апатія, поганий настрій, небажання робити звичні справи, тривожність, розповіли у Центрі. Фахівці допомагають мешканцям долати стресові ситуації та піклуватися про своє здоров’я. Чотирьох людей перенаправлено на консультацію до психіатра.

«Війна – це стрес, біль і втрати. Сьогодні, на жаль, більшість людей потребує психологічної допомоги. Тому важливо, що в Україні створюються такі простори, де кожна людина за допомогою фахівців зможе покращувати своє самопочуття і якість життя», – зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Нагадаємо, Центр ментального здоров’я працює за адресою: м. Рівне, вул. Дубенська, 64. Там працюють фахівці, які пройшли відповідне навчання, щоб розпізнати ознаки депресії в пацієнта чи інші порушення психічного здоров’я. 

Телефон для запису – 067-29-29-681.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews