«Вартові світла»: з'явився трейлер фільму, в якому розповідають про рівненських енергетиків (ВІДЕО)

16.11.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Фільм знято українським кіновиробником Kalyna Film.

 - Стрічка, зйомки якої почалися саме з Рівненщини, занурює нас у спогади про тривожний початок великої війни, який, попри шок та біль, згуртував нас, українців. Нагадує про віроломні та цілеспрямовані спроби агресора занурити нас у темряву та надзвичайну доблесть українських енергетиків, які вистояли, не дозволили планам ворога здійснитися, та повернули в наші оселі світло і надію, - йдеться у повідомленні «Рівнеобленерго».

Серед героїв документального фільму - працівники підприємства Вадим Яремчук та Олександр Гродський, які понад рік з колегами відновлюють електромережі на деокупованій Херсонщині. У стрічці своїми спогадами та переживаннями діляться також рідні наших воїнів енергетичного фронту. А голова правління «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький - думками про той непростий період, коли енергетики відроджували світло на Рівненщині після масованих ворожих бомбардувань.

У фільмі розповідається про роботу енергетиків не лише з Рівненщини, а й з інших регіонів.

Поки що виробники фільму презентували трейлер стрічки.

 

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews