Що таке тестостерон пропіонат?

17.11.2023 18:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Тестостерон пропіонат – що це? Це анаболічний стероїд, який користується величезною популярністю серед бодібілдерів, оскільки він має специфічну андрогенну дію. У цій статті ви дізнаєтеся про ефекти, які має даний анаболічний стероїд, фармакологічну дію, курс приймання, побічні ефекти та протипоказання, а також про те, де стероїди купити за найдоступнішою ціною.

Ефекти, які показує тестостерон пропіонат

Анаболічний стероїд, під назвою тестостерон пропіонат має високу андрогенну та анаболічну активність – 100% від тестостерону. Він відрізняється від інших препаратів своїм коротким часом дії, що потребує введення через день. Нижче представлені основні ефекти, які має тестостерон пропіонат.

  1. Швидке збільшення м'язової маси.
  2. Після прийняття тіло набуває рельєфності. 
  3. Підвищення лібідо.
  4. Збільшення силових показників та витривалості, що особливо важливо під час інтенсивних тренувань.
  5. Знижує ризик ішемічної хвороби серця та коронарної хвороби.
  6. Спалює зайві жирові відкладення в організмі.
  7. Стимулює активний синтез білка.
  8. Затримує в організмі калій, фосфор та сірку, які є необхідними елементами для синтезу білка.

Саме завдяки цьому багато бодібілдерів зупиняють свій вибір на даній речовині. У нашому магазині можна купити препарати на основі тестостерону пропіонату від надійних виробників недорого.

Тестостерон пропіонат: курс приймання, застереження

Соло курс на основі препарату стане відмінним рішенням як для новачків, так і досвідчених спортсменів.

Перед початком прийняття необхідно відвідати лікаря, який визначить відповідне дозування та тривалість курсу, залежно від ваших індивідуальних особливостей. Пам’ятайте, що самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я.

Як правило, такий курс може тривати скільки завгодно, але для новачків тривалість становить від 6 до 8 тижнів. Дозування для спортсменів-початківців становить 50–100 міліграмів через день. Після закінчення курсу пройдіть післякурсову терапію для відновлення організму.

Протипоказання та побічні ефекти 

До основних протипоказань належать індивідуальна непереносимість дієвої речовини та додаткових складників, пухлина печінки (в реальному часі або анамнезі), гіперкальціємія, ІХС, рак грудей у чоловіків, порушення функції печінки та застійна серцева недостатність, яка перебуває у невиліковній формі.

Побічні ефекти можуть виявлятися з боку молочних залоз, репродуктивної, дихальної, нервової системи, шкірних покривів, шлунково-кишкового тракту. Крім того, можуть виникати порушення кров'яної та лімфатичної системи, метаболічні порушення та інші. 

Для того, щоб знизити ризик виникнення побічних ефектів, приймайте зазначене дозування. 

При виникненні надзвичайних симптомів припиніть застосування засобу та зверніться до лікаря. 

Термін придатності та правила зберігання 

Зберігати продукт потрібно в темному місці за температури 25 градусів за Цельсієм, недоступному для дітей та тварин. Термін придатності складає 2 роки. Після закінчення терміну придатності необхідно утилізувати засіб. 

Де придбати тестостерон пропіонат в Україні?

Придбати якісні препарати можна у нашому інтернет-магазині за найдоступнішими цінами в Україні. Ми пропонуємо зручні умови доставлення та оплати, а також сертифікати, що гарантують високу якість продукції. Наша служба підтримки, що складається з висококваліфікованих спеціалістів, допоможе вам вибрати відповідний засіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews