У Рівненській області з'явився ще один «Дія. Центр»

21.11.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Центр надання адміністративних послуг у Костопільська міська рада став п’ятим на Рівненщині Дія. Центром. Раніше такі статуси отримали ЦНАПи в Гощі, Бокіймі, Корці та Рівному. 

Тут обслуговують понад 44 тисячі місцевих жителів, ЦНАП надає близько трьох сотень адмінпослуг, зокрема послуги з видачі біометричних і закордонних паспортів, ветеранські послуги, а найближчим часом очікують впровадження адмінпослуг  з державної реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія. 

«Створення у громадах Дія Центру – це показник правильного вектора на шляху розвитку та цифровізації регіону. Такий статус надається лише тим, хто відповідає 12-ом критеріям якості. Продовжуємо працювати над тим, аби не лише збільшувати кількість ЦНАПів, а й кількість та якість послуг», - зауважила заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

Нагадаємо, аби отримати статус «Дія.Центр», необхідно підтвердити кожен із 12 сервісів: зручний, швидкий, сучасний, безбар’єрний, простий, людяний, надійний, досконалий, доступний, прозорий, привітний та дієвий.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews