На Хмельницькій АЕС визначили призерів конкурсу дитячої творчості

21.11.2023 08:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
Призерів регіонального конкурсу дитячої творчості «Все буде Україна» визначили на Хмельницькій АЕС. До участі в конкурсі було представлено понад 70 робіт з міста Нетішина та Шепетівського району Хмельницької області.
 
Роботи цьогорічних учасників конкурсу вирізнялися глибинним розкриттям тематики, пронизані патріотизмом, любов’ю до рідного краю та своєї держави. Переважна більшість робіт виконана учнями Нетішинської художньої школи.
 
Гран-прі конкурсу здобула робота Олександра Шевчука з академічного ліцею міста атомників. Юний митець надав на конкурс дві роботи. У графічному жанрі Олександр поєднав історичні події минулого і сьогодення. Анімація – ще одна конкурсна робота учасника, у якій він ознайомив з атомною електростанцією.
 
Перше місце конкурсу розділили між собою вихованки Нетішинської художньої школи. Роботи Мар’яни Вихованець вирізняються власним стилем, глибиною та наповненням. Юна художниця вже декілька років поспіль посідає високі місця в конкурсі дитячої творчості. Цікаво спостерігати й за творчістю Вікторії Підлубної, роботи якої завжди оригінальні, де кожна деталь має свій зміст. Майстерне виконання та глибина творчого задуму Софії Дзюбенко також отримали високу оцінку журі.
 
Друге місце посіли Поліна Підгуральська, неодноразова призерка творчого конкурсу, майстриня витинанок Кіра Колокольчева та Аліна Муштук, робота якої виконана на високому професійному рівні.
 
На третьому місці роботи Дар’ї Герасимчук та Юліани Олійник.
 
Були відзначені також роботи в номінаціях: «За краще мистецьке рішення», «За краще графічне рішення, «За оригінальність», «За краще декоративне рішення».
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews