З Englishdom вивчати англійську зручно, легко та комфортно

21.11.2023 16:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Люди починають вчити англійську з різних причин. Хтось хоче бути найкращим на уроках у школі, хтось хоче кращу роботу, а комусь іноземна мова необхідна, щоби мандрувати світом. Вxтім, не зважаючи на мету, основна ціль — знайти найкращих вчителів. У сучасному світі, коли часу обмаль, онлайн-навчання в Englishdom — чудове рішення, щоби здобувати якісні знання. Тут вивчати англійську легко дітям та дорослим.

До речі, вивчення нової мови змінює структури мозку, впливаючи на частини мозку, відповідальні за пам’ять, свідоме мислення, і це може зробити вас більш творчими. У довгостроковій перспективі двомовність допомагає підтримувати мозок сильним і здоровим до похилого віку та підтримує концентрацію та пам’ять. На індивідуальному рівні це покращує особистість і підвищує почуття власної гідності. Простіше кажучи, вивчення іноземної мови робить мозок сильнішим і універсальнішим.

Англійська мова це:

Глобальна мова. Англійська мова є офіційною мовою 60 країн і широко поширена в багатьох інших. Це також офіційна мова великих міжнародних організацій, таких як ООН, НАТО та Європейський Союз.

Мова цифрової ери. Вона є домінуючою мовою Інтернету, 55 % вебсторінок світу написані англійською мовою. Це значно перевищує будь-яку іншу мову.

Мова багатьох секторів. Вона є мовою авіації, науки, дипломатії, туризму та багатьох інших галузей. Володіння англійською може відкрити двері для різноманітних кар’єрних можливостей.

Мова бізнесу. Англійську мову часто називають «мовою бізнесу». Значна частина міжнародного бізнесу ведеться англійською мовою, що робить її цінною мовою для всіх, хто зацікавлений у бізнес-кар’єрі.

Мова світових подій. Відомі події, такі як Олімпійські ігри та міжнародні конференції, часто проводяться англійською мовою. Знання англійської мови гарантує, що ви можете повноцінно брати участь у цих заходах.

Фото з мережі Інтернет

А тепер поговоримо про переваги навчання у форматі онлайн:

1. Особистий викладач

Це щось на кшталт власного репетитора. Однак, щоби позайматися з ним, вам не потрібно їхати в зазначене місце та витрачати зайвий час на дорогу. Ви можете займатися вдома.

2. Час

Ви можете визначити найкращий час для занять. Також вибрати графік навчання, відповідно до своєї зайнятості.

3. Ціль

Ви ставите перед собою ціль, яку ви хочете досягти у вивченні мови. Викладач визначає ваш рівень знань англійської, і ви разом складаєте програму занять. Саме ви визначаєте на чому зосередити більшу увагу: чи то для роботи в певній галузі, чи, може, ви хочете «підтягнути» розмовну мову, чи покращити навички письма.

4. Ефективність

Онлайн-заняття дають вам можливість визначати свій власний темп, повторювати матеріал за потреби, відповідно до свого стилю навчання. У такий спосіб ви отримаєте повний контроль над процесом навчання. Це одна з найбільших переваг онлайн-навчання.

5. Можливості

Крім занять із персональним вчителем ви маєте доступ до інтерактивної онлайн‑платформи, розмовні клуби для практики говоріння та мобільні додатки.

Вивчення іноземної мови — це особистий виклик собі. З англійською ви розширите світогляд та отримаєте багато перспектив. А памʼятаєте, що казав класик: «Скільки ви знаєте мов — стільки разів ви людина».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews