Освітній центр Верховної Ради України провів просвітницький захід для студентів НУВГП

21.11.2023 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


У Національному університеті водного господарства та природокористування Освітній центр Верховної Ради України провів інтерактивний просвітницький захід для студентів 1-3 курсів, під час якого їх ознайомили з роботою Верховної Ради, її функціями та структурою. 

Під час спілкування з представниками Освітнього центру, яке відбувалося у форматі інтерактивної презентації, студентів ознайомили з історією та основами українського парламенту, особливостями роботи комітетів та народних депутатів, способами взаємодії з українським парламентом. Інформація супроводжувалася навчальними відеоматеріалами та практичними завданнями. 

У рамках заходу студенти могли відчути себе справжніми депутатами та презентувати власні законопроєкти, поставити одне одному запитання та відстояти свої ідеї. 

Також під час заходу студенти спеціальності «Журналістика» мали змогу зануритися в роботу кореспондента й оператора та зняти відеосюжет про подію.

Автор: Наталія Банацька,

 

студентка спеціальності «Журналістика» НУВГП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews