На майданчику Хмельницької АЕС відбулося засідання Ради головних інженерів Енергоатома

22.11.2023 19:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Члени Ради обговорили підсумки поточного року та плани на наступний період, відвідали проммайданчик ХАЕС.

Під час візиту оглянули виробництво, ознайомилися з підходами щодо підвищення культури безпеки, відвідали майданчики третього та четвертого енергоблоків ХАЕС, де ознайомилися з фізичним станом об’єктів та здійсненням робіт відповідно до директивних документів Компанії.

Під час засідання генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра подякував присутнім за співпрацю, колективне вирішення виробничих питань та гуртування колективів: «Якщо у нас є хороші результати на виробництві, ми можемо краще допомагати Збройним силам України, нашим захисникам».

Рада головних інженерів (ГІ) – головний дорадчий технічний орган Компанії, який об’єднує представників Дирекції, АЕС України та інших відокремлених підрозділів. Засідання Ради ГІ проводяться щокварталу з метою обміну досвідом та обговорення загальних питань експлуатації, проведення ремонтних робіт та нагальних проблем галузі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews