Адмінсервіс «Ветеран»: скільки ЦНАПів Рівненщини вже запровадили цей сервіс

23.11.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У 23 ЦНАПах області реалізують проєкт «Адмінсервіс «Ветеран». Зокрема, такими послугами віднедавна можуть скористатися мешканці Білокриницької та Демидівської громад.

Про це повідомила заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

«Проєкт «Адмінсервіс «Ветеран» працює за принципом «єдиного вікна». Через нього можна дізнатися про можливості, які надає держава та органи місцевого самоврядування для своїх захисників, членів їх сімей,  отримати інформацію з житлових, соціальних, адміністративних та земельних питань. Загалом спеціалісти надають такі послуги та консультації уже в 23-х ЦНАПах області із наявних 47-ти», - сказала Іванна Смачило.

Вона також додала, що робочі місця працівників обладнані таким чином, що під час одного візиту ветерани та їхні рідні зможуть вирішити одразу кілька питань. Цей проєкт допомагає усунути організаційні перешкоди, які виникають у ветеранів війни у процесі отримання пільг і послуг, що надаються на державному та місцевому рівнях.

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews