«Акріс Агро Груп» долучилася до оновлення гімназії у Сапожинській громаді

24.11.2023 14:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Компанія "Акріс Агро Груп", що входить до групи компаній АSТ, відремонтувала 1800 м2 приміщення Сапожинської гімназії та всю площу дитячого садка у Сапожинській громаді. Це було зроблено на прохання місцевих мешканців у межах програми соціального партнерства «AST – ГРОМАДА».

null
 
null

"Акріс Агро Груп" вже понад 10 років обробляє більше 1000 га земель особистих селянських господарств пайовиків села Сапожин та тісно співпрацює з Сапожинською сільською радою.

Компанія традиційно залишається лідером з оброки земель Рівненської області. Така тривала співпраця з регіоном дає стабільний дохід пайовикам, впливає на розвиток аграрного сектору та економіки регіону в цілому.  А також, сприяє розвитку інфраструктури та благоустрою населених пунктів. Окрім того, за 10 років тісної співпраці компанія вже інвестувала понад 16 мільйонів гривень у розвиток громад Рівненщини.

Директорка гімназії Руслана Кошутар розповіла про деталі проведеного ремонту: «У цьому навчальному році ми зробили поточний ремонт усього приміщення школи площею 1800 м2. Крім того, ми встановили огорожу із металевої сітки навколо території школи завдовжки 280 м, зробили новий якісний поріг, який облаштували сучасною плиткою, закупили посуд для шкільної їдальні, побутову техніку. Також торік ми придбали меблі для НУШ. У дитячому садку теж був проведений поточний ремонт».

null

Окрім соціальних інвестицій, група компаній АSТ надає благодійну допомогу Сапожинській громаді. Наприклад, стало вже теплою традицією щорічно до Дня святого Миколая дарувати учням місцевої гімназії солодкі презенти від групи компаній.

Компанія взяла на себе довгостроковий обов'язок щодо розвитку та підтримки громад з якими вона працює.

ДОВІДКОВО:

Група компаній «AST» – сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року.

Компанія є однією з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить в топ провідних агрохолдингів за обсягами виробництва сої та кукурудзи.

AST обробляє понад 150 тисяч гектарів землі у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській. В управлінні компанії 6 сучасних елеваторних комплексів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews