Роман Іванісов: у Верховній Раді вшанували памʼять жертв Голодомору 1932-1933 років хвилиною мовчання

25.11.2023 15:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
З нагоди 90-х роковин однієї з найстрашніших трагедій Українського народу ми зібралися у залі засідань. До нас приєдналися й іноземні колеги, - народний депутат ВРУ від Рівненщини Роман Іванісов.
 
З трибуни українського парламенту виступили голова Палати депутатів Парламенту Чеської Республіки Маркета Пекарова Адамова, спікер фінського парламенту Юссі Галла-аго, Президент Парламентської Асамблеї НАТО Міхал Щерба.
 
Сильні виступи, слова підтримки, вшанування памʼяті, побажання Перемоги Дякуємо!
Маркета Пекарова Адамова наголосила на необхідності зброї для нашої країни у боротьбі з агресором: свічка - це добре, але Україні потрібно більше зброї!
 
Комуністичний тоталітарний режим голодом замордував понад 7 млн людей, сьогодні ж його «справу» продовжує спадкоємець. Цієї ночі, у трагічний момент роковин по Голодомору, ворог спрямував найбільшу кількість дронів у серце України. Щоб цинічно вбити, зруйнувати, зламати….
Але дякувати нашим ЗСУ, ППО, повітряним силам, зенітно-ракетним військам, ми тут, памʼятаємо, вшановуємо і розповідаємо всьому світові про ці злочини. Бо зло має бути покаране! - написав Роман Іванісов на своїй сторінці у ФБ.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews