У Рівному декілька військовослужбовців отримають від міста виплати

30.11.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Відбулось засідання Комісії з розгляду заяв та прийняття рішень щодо надання матеріальної допомоги мешканцям Рівненської міської територіальної громади.
 
Розглянули 31 звернення військовослужбовців, які отримали поранення, контузії, каліцтва, травми, захворювання під час безпосередньої участі в заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією рф проти України.
 
Розмір матеріальної допомоги визначала Комісія в кожному конкретному випадку, виходячи з обставин, що склалися і призначила виплати:
 
27 військовослужбовцям, які отримали поранення, контузію, каліцтво, травму в розмірі
20 000,00 гривень;
4 військовослужбовцям, які отримали захворювання в розмірі 10 000, 00 гривень.
 
Нагадуємо, що для отримання матеріальної допомоги, військовослужбовці або їх законні представники можуть подати до Управління у справах ветеранів Департаменту (вул. Соборна, 12, каб. 12, конт. тел. 0671123218) заяву та копії документів, підтверджуючих:
 
- ідентифікацію особи (паспорт, ідентифікаційний код);
- факт реєстрації місця проживання на території Рівненської міської територіальної громади станом на дату звернення та на дату введення в Україні воєнного стану (24.02.2022);
- про отримані поранення, контузії, каліцтва, травми, захворювання під час участі в бойових діях;
- участь в заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією рф проти України (за наявності);
- перебування як внутрішньо переміщена особа на обліку в Рівненській міській територіальній громаді (для ВПО);
- реквізити рахунку, відкритого в установі банку.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews