Працівники ЦНАПів Рівненської області працюють над підвищенням кваліфікації

30.11.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» представники регіональної та місцевої влади зібралися разом із керівниками ЦНАПів. Участь у зустрічі також взяли члени міських, селищних та сільських рад Рівненської області та експерти з надання адміністративних послуг.

Під час заходу громади ділилися власним досвідом організації та покращення надання адмінпослуг та цифровізації, а також обговорили особливості впровадження сервісів ДРАЦС у ЦНАП.

В межах навчання, фахівці відвідали Центр надання адміністративних послуг Здолбунівської міської ради та відділ "ЦНАП" Клеванської селищної ради. Там вони ознайомилися з їх роботою, зокрема із послугами, що надають ветеранам та членам їх сімей в Клеванській громаді.

Організатори: Програма розвитку ООН в Україні спільно з Рівненською облдержадміністрацією, Здолбунівською міською та Клеванською селищною радами в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews