У кожного в житті є миті, які варто берегти, пам’ятати, а іноді – реставрувати, - Наталія Демедюк

30.11.2023 23:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вийшла друком четверта поетична збірка відомої рівненської медійниці, художниці та письменниці Наталії Демедюк. Цього разу – це «Реставрована мить».

Як свідчить сама поетеса, у кожного в житті є миті, які варто берегти, пам’ятати, а іноді – реставрувати, аби вберегти від забуття. До «Реставрованої миті» увійшли не лише поезій, але й репродукції картин Наталії Демедюк. До речі, нещодавно 2 картини художниці було придбано на благодійному аукціоні в Лондоні, а отримані кошти були спрямовані на допомогу Збройним Силам України.

Поетеса присвятила свою чергову книгу усім незламним. І це стосується не лише військових та волонтерів, але й кожного українця, хто у цей складний час впевнено зберігають свою проукраїнску позицію, як і, власне, сама поетеса. «Реставрована мить» вийшла у видавництві «Саміт-книга» у Києві. Як свідчить директор видавництва Ігор Степурін, збірка має попит та продається уже впродовж кількох місяців у книгарнях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews