Квасилівчанам більше не доведеться їхати до Рівного для оформлення соціальної допомоги

04.12.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Міська влада Рівного продовжує працювати над тим, щоб послуги департаментів та управлінь ставали ближчими до людей. Зокрема, йдеться про мешканців селища Квасилів, які для отримання соціальної допомоги раніше були змушені добиратися до Управління соціального захисту, що знаходиться в Рівному.

Відтепер усю необхідну соціальну допомогу квасилівчани зможуть отримувати безпосередньо на території селища.

Віддалений прийом соціальними працівниками в Квасилові проводитиметься щотижня. За словами старости Квасилова Віти Кисільової, такі віддалені робочі місця департаментів та управлінь дуже потрібні, адже це про зручність та комфорт мешканців громади.

- Відкриття віддаленого робочого місця з оформлення соціальних допомог було вкрай необхідним для зручності та мобільності отримувачів послуг. Тепер квасилівчани можуть не витрачати час і кошти на дорогу до Рівного, а скористатись  можливістю і подати документи на призначення державних соціальних допомог працівникам Департаменту соціальної політики, які будуть проводити виїзні прийоми громадян щосереди з 9.00 до 12.00 за адресою смт. Квасилів, вул. Б. Хмельницького, 2, кабінет 3 - говорить староста Квасилова Віта Кисільова.

Попередній запис на оформлення соціальних допомог у Квасилові здійснюється за телефоном 0671136152.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews