У День Святого Миколая працівники транспортного цеху ВП ХАЕС привітали діток з центру реабілітації

06.12.2023 18:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
У День Святого Миколая атомники вітають своїх маленьких підшефних. До Нетішинський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "МРІЯ" завітали працівники транспортного цеху ВП ХАЕС. Уже 17 років колектив та молодіжна організація підрозділу опікуються закладом.
 
Цього разу на діток чекав сюрприз – опікуни запросили підшефних до розважального центру, де Миколай з помічниками роздали подаруночки. Малеча отримала солодощі, а для закладу подарували духову піч, електрогриль та вафельницю для виготовлення солодощів.
 
Розважальний центр Ride приєднався до вітань вихованців реабілітаційного центру та організував безплатне відвідування малечею дитячої зони.
 
Атомники подякували працівникам центру «Мрія» за волонтерську діяльність, зокрема за спільно проведену благодійну акцію. Цього року дітки центру розмалювали патріотичні картини, які стали лотами благодійної лотереї. За кошти, отримані у результаті розіграшу, транспортники придбали обладнання для військових.
 
Почесну грамоту та відзнаку «Все буде Україна» вручили для колективу центру реабілітації. На знак вдячності за співпрацю директор Нетішинського центру «Мрія» Інна Дмитрук подарувала працівникам ТрЦ картину, виготовлену вихованцями старшої групи закладу.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews