За підтримки БФ «Рокада» у Рівному навчали жінок протидіяти насильству

09.12.2023 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


В Україні доєдналися до Міжнародної акції «16 днів проти насильства». Щороку БФ «Рокада» організовує заходи, присвячені цій темі. Так, у Рівному провели тренінг із психологічного та фізичного самозахисту для студенток ДЗ "Луганський державний медичний університет" за участі представників поліції, соціальних працівників, спортсменів, ВПО та інших зацікавлених учасників.

Подія відбулася у спортивному просторі «Сила» в рамках марафону «16 днів активізму проти насильства» за підтримки «Aгентства ООН у справах біженців в Україні» під девізом: #Сміливі_Знати_Це_Насильство

Учасниці мали нагоду відвідати інтерактивну виставку (НЕ)ВИННІ СТЕРЕОТИПИ, яка до нас приїхала з Житомира завдяки співпраці з Інститутом Креативних Інновацій. Це історії про різний досвід, про те, як ті чи інші «норми», які є в нашому суспільстві, впливають на наше життя, до яких наслідків призводять.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews