Юристка БФ «Рокада» Рівне допомогла відновити права студента на бюджетне навчання

13.12.2023 19:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Завдяки супроводу юристки Благодійний фонд «Рокада» Рівне та за активного сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини було відновлено права студента Луганського державного медичного університету та переведено на бюджетне місце.

Студентові не вдавалося цього зробити з листопада минулого року. Ігор (на фото) звертався до багатьох установ та організацій, однак юристи отримували лише відписки.
 
У травні цьгоріч Ігор знову звернувся до університету з проханням перевести його на державну форму навчання. Його ситуація ускладнювалася ще й тим, що у 2017 році Ігор переїхав з Луганщини до Харкова, а потім знову повернувся в Луганську область.
 
Далі Ігор знову переїхав до Харкова, а на початку цього року — до Рівного, де наразі і проживає. Тобто, внутрішніх переміщень було декілька.
 
Студент звернувся за допомогою до Юлії Карповець, що безкоштовно консультує внутрішньо переміщених осіб та шукачів притулку.
 
Завдяки юридичному супроводу та за активного сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини — права студента відновлено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews