Ще п'ять підприємств Рівненської області визнали критично важливими

15.12.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

5 підприємств Рівненщини визнали критично важливими для економіки області. Таке рішення прийняли під час засідання робочої групи з визначення підприємств, установ і організацій області критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Серед них, зокрема, підприємства сільськогосподарської й медичної галузі, спортивної освіти та культури.

«Варто відповідально ставитись до процесу визначення критично важливих підприємств. Адже економіка області має працювати, щоб забезпечувати стабільну діяльність регіону та надавати необхідні послуги мешканцям», - зазначила заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Нагадаємо, для присвоєння такого статусу підприємства повинні відповідати критеріям, встановлених Урядом. Це дасть можливість забронювати до 50% військовозобов’язаних працівників.
Відповідне рішення щодо визначення підприємства критично важливим приймає ОДА, а погодження щодо бронювання працівників здійснює Мінекономіки після узгодження із Генштабом.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews