В офіцера з Рівненської області народилася донечка

20.12.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

В офіцера з Рівненщини народилася донечка. Молодий батько Денис Щолоков служить з березня 2022-го. Із майбутньою дружиною познайомилися у грудні минулого року - вже під час повномасштабного вторгнення.

Народилася донечка у п'ятницю, 15 грудня. Дівчинку назвали Варварою. Командування в найкоротші терміни відпустило бійця у відпустку, аби він мав змогу розділити радість народження донечки з коханою.

Денис Щолоков зізнається, що був на пологах, хоча раніше ніколи не думав, що на це погодиться. Утім, не пошкодував, адже підтримка чоловіка на пологах для дружини дуже важлива та цінна.
На завершення військовий щиро подякував командирам, які його відпустили, і тим військовим, які зараз в окопах захищають країну та майбутнє маленьких українців.

«На жаль, сьогодні наша країна переживає дуже важкі часи, на фронті гинуть наші захисники. Та наше завдання бути разом з військовими не лише в горі, а й в радості. Як от сьогодні, коли ми разом з молодими батьками радіємо їх поповненню у сім'ї», - прокоментував підполковник, офіцер 47 окремої інженерної бригади Віктор Шубец.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews