Роман Іванісов: Проголосували за важливі для фронту законопроєкти

20.12.2023 17:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов опублікував черговий звіт про парламентський день Верховної Ради України:
 
"У цілому ухвалили важливі законопроекти для фронту:№10341 і №10342 - щодо звільнення від ПДВ та мита операцій з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України засобів РЕБ та радіолокаційних приладів, а також спеціальних пластин для бронежилетів (на період воєнного стану).
 
У першому читанні проголосували євроінтеграційний законопроект №10161, що усуне колізії між нормами закону «Про адміністративну процедуру» і спеціальними законодавчими актами, а також наблизить законодавство України до стандартів країн ЄС, де діють уніфіковані правила адміністративних процедур.
 
Також проголосували три Постанови, які зазвичай ухвалюємо наприкінці року:
№10309 - щодо присудження 50 Премій Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік;
№10310 – про присудження Премій ВРУ 44 педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів;
№10112 - про присудження у 2023 році Премії ВРУ за внесок молоді у розвиток парламентаризму і місцевого самоврядування. Серед кандидатів на премії - військовослужбовці, депутати місцевих рад, посадові особи місцевого самоврядування, волонтери, курсанти".
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews