Команда Романа Іванісова традиційно відвідала ветеранів Рівненського району

27.12.2023 13:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На Різдво Христове та Новий рік ветеранів, які мешкають у Рівненському районі, привітала команда народного депутата України Романа Іванісова. Про це повідомила Катерина Євушко, котра разом з активістами, відвідала ветеранські родини та передала святкові подарунки.
 
"На жаль, з кожним роком ветеранів стає все менше, прикро споглядати, як поважний вік дається взнаки. Але ми повинні памʼятати про них. Як і в майбутньому про тих захисників, які сьогодні боронять Україну і роблять все для нашої Перемоги. Важливо, щоб коли пройдуть роки, їхні вчинки не були забуті державою, і вона могла дати гідний соціальний захист для цих людей", - написала Катерина Євушко.
 
Ветерани щоразу тепло зустрічають команду Романа Іванісова. Цьогоріч до благодійної акції долучився і голова Корнинська територіальна громада Рівненщини Роман Горбатюк-Василейко.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews