Сарненська громада надала допомогу нашим захисникам (ФОТО)

28.12.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині продовжують підтримувати армію. Зокрема, Сарненська громада передала для 104 бригади ТрО засоби для глибинної аеророзвідки.

Це 30 супутникових модемів Starlink, потужні ноутбуки, пульти управління та акумуляторні батареї, антени підсилювачу звʼязку, комплекти управління дронами-камікадзе. Загальна сума «подарунків» майже 2,5 млн грн.

Рівненські атомники передали захисникам техніку та обладнання вартістю понад 1,2 млн грн. Таку підтримку змогли надати завдяки безперервним донатам працівників РАЕС на рахунок ГО «Енергія Перемоги» в межах безстрокової благодійної акції «Я допомагаю ЗСУ». Цього тижня атомники передали «різдвяні подарунки» для 11 підрозділів, де служать працівники РАЕС, їхні рідні або ж мешканці Вараської громади. До військових поїхали: дрони та FPV-дрон, Starlinkи, рації, тепловізор, прилад нічного бачення та інші технічні засоби.

На зображенні може бути: динамік та текстНа зображенні може бути: динамік та текстНа зображенні може бути: динамік та текст

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews