На Рівненщині до Різдвяних свят привітали ветеранів

28.12.2023 22:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Різдво команда народного депутата України Романа Іванісова традиційно вирушає до ветеранів, людей похилого віку, аби принести гостинці тим, хто потребує такої уваги. Катерина Євушко розповідає про емоції, які виникають під час таких зустрічей з літніми людьми.

Вже 4-й рік поспіль команда народного депутата України від Рівненщини Романа Іванісова відвідує ветеранів. Катерина Євушко нагадала нашим поважним жителям області, що про них пам’ятають. Ветеранам до святкового столу подарували продуктові набори. Та головне – це увага. Так, Іван Долгіх після війни лишився жити на Рівненщині. Чоловік працював на різних посадах, тепер щиро вболіває за перемогу України.

Цьогоріч до організаційних процесів долучився і голова Корнинської громади Рівненщини Роман Горбатюк-Василейко. Ветеранів привітали зі святами, поспілкувалися, побажали міцного здоровʼя та миру. Старші люди щиро вірять, що українці великий і сильний народ, тому Україна переможе.

З кожним роком ветеранів стає все менше – і важливо приділяти їм увагу за життя, адже хвороби та поважний вік даються взнаки. Як і в майбутньому ми повинні подбати про тих захисників, які сьогодні боронять Україну. Важливо не забувати подвиги наших героїв і робити все для того, аби держава могла забезпечити гідний соціальний захист. Адже тільки турбота один про одного допоможе пережити українцям цей важкий період та дочекатися перемоги України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews