На Хмельницькій АЕС відзначили переможців та призерів спартакіади

28.12.2023 23:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Спартакіаду серед цехів та відділів ВП ХАЕС завершено. На Хмельницькій АЕС відзначили її переможців та призерів.
 
Протягом року тривали змагання підрозділів XXI Спартакіади, вісім команд змагалися у десяти видах спорту. Зокрема, відбулися турніри з шахів, баскетболу 3х3, волейболу, плавання, мініфутболу, дартсу, армспорту, бадмінтону, баскетболу та футзалу. У кожному з видів тріумфувала та чи інша команда.
 
У чесній боротьбі, за підсумком балів, переможцем XXI Спартакіади ХАЕС стала команда енергоремонтного підрозділу, котра чотири рази протягом року посідала найвищі сходинки змагань.
 
Кубок за друге місце здобула команда турбінного цеху – переможці турнірів з мініфутболу та армспорту.
 
Бронзові призери цьогорічної спартакіади – збірна ЕЦ+3 ДПРЗ, яка перемогла в змаганнях із баскетболу.
 
Двічі за час проведення спартакіади на першу сходинку п’єдесталу підіймалися представники збірної НТЦ+РЦ+ЗОП, а команді ЦТАВ+Управління+ЗВВО не було рівних у дартсі.
 
Загалом, 537 працівників підрозділів ХАЕС, представників Нацгвардії та 3 ДПРЗ взяли участь у XXI Спартакіаді й вкотре підтвердили, що здоровий та активний спосіб життя допомагає досягати виробничих цілей.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews