Рівнянам на замітку: що робити, коли рідні у полоні або зниклі безвісти

01.01.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Родини безвісти зниклих та полонених Рівненської, Львівської, Тернопільської, Волинської, Закарпатської та Івано-Франківської областей для отримання всебічної підтримки можуть звертатися до Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.
 
Центр знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Миколи Коперника, 17 і є структурним підрозділом Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Відтоді відбуваються особисті зустрічі з родинами Захисників та Захисниць, а також консультації за номером 0800500341, а для дзвінків з-за кордону +380322295754.
 
Родини отримують юридичну та психологічну допомогу, а також за потреби сприяння у налагоджені комунікації з військовими частинами, ОТЦК та СП, поліцією та СБУ.
 
ЦЕНТР НАДАЄ КОНСУЛЬТАЦІЇ СТОСОВНО ПРОЦЕСІВ ОБМІНУ, РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗВІЛЬНЕНИХ З ПОЛОНУ, ГРОШОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, СОЦІАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ ТА ПЕНСІЙ.
 
Команда Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими системно проводить колективні зустрічі. Зокрема з родинами:
- 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила;
- 10 окремої гірсько-штурмової бригади;
- 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола
- 80 окремої десантно-штурмової бригади;
- Штурмової роти в/ч Т0910 710 бригади;
- Бригади «Азов»;
- Оборонців «Азовсталі».
 
Також команда центру забезпечує підтримку для родин звільнених з полону Оборонців України.
 
Важлива інформація та новини за посиланням: https://t.me/Koord_shtab_zahid

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews