Новий очільник Рівненської ОДА провів першу нараду: які завдання він перед собою ставить

02.01.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Від учора Олександр Коваль приступив до обов’язків на посаді начальника Рівненської ОВА. Впродовж дня відбулися зустрічі із очільниками силових та правоохоронних органів. Також він провів першу нараду з керівниками структурних підрозділів апарату ОДА.

«Рівненщина – тиловий регіон. Тому перед нами стоїть багато завдань щодо безпеки, а також збереження процесів, які започатковані в економіці, – звернувся Олександр Коваль до присутніх. – Надзвичайно важливо втримати фундамент розвитку Рівненщини, закладений попереднім керівництвом області. Тому очікую від кожного з вас підтримки, а також стабільної та ефективної роботи».

Кожен начальник підрозділу коротко озвучив стан справ у галузях, а також проблемні питання, які потребують нагального вирішення. Олександр Коваль зазначив, що найближчими днями зустрінеться з кожним із них, аби детальніше проговорити подальший стан у галузях.

Також Олександр Коваль анонсував поїздки у райони та зустрічі із керівниками громад.

Нагадаємо, Олександр Коваль призначений на посаду голови Рівненської ОДА Указом Президента України від 27 грудня 2023 року №858/2023.

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews