Знову вдома: 230 наших воїнів та цивільних повернули під час чергового обміну полоненими

04.01.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора, 3 січня, радісна звістка облетіла всю Україну, адже додому повертаються захисники, які тривалий час перебували у ворожому полоні.

- Це захисники міста Маріуполь, острова Зміїний. Є оборонці, які були на заводі Азовсталь. Це воїни ЗСУ, ДПСУ, Нацгвардії, територіальної оборони, - розповів Омбудсман Дмитро Лубінець.

2024 рік дав старт 49-му обміну. І нині вже 2828 захисників удома!

Вітаємо оборонців на Батьківщині! Далі на них чекає медичний огляд, допомога з відновленням документів, карток та реабілітація.

На зображенні може бути: 2 людини, натовп та текстНа зображенні може бути: 7 людей, люди в кемпінгу, гірськолижний схил та текст

- Вкотре декларуємо, що Україна прагне повернути усіх своїх громадян додому і продовжує працювати заради цього! Дякуємо тим громадянам та членам родин полонених і безвісти зниклих, які вірять у державу і плекають надію на повернення своїх героїв. Дякуємо й державним органам, а саме Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими та Об'єднаному центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії проти України при СБУ за спільну роботу, - наголосив Дмитро Лубінець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews