Майже 40 тисяч: стільки посвідчень водія видали на Рівненщині за минулий рік

10.01.2024 13:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит

Упродовж всього року сервісні центри МВС Рівненщини надавали громадянам цілий спектр як платних так і безоплатних послуг.  

Зокрема, майже 40 тисяч посвідчень водія видали адміністратори сервісних центрів у минулому році, з яких, вперше водійські посвідчення отримали 13744 особи.

Разом з тим, прийняли 40794 теоретичних та 49986 практичних іспитів на право керування транспортними засобами.

Це стало можливим завдяки впровадженому у 2023 році проєкту з підвищення прозорості іспитів для майбутніх водіїв. Сервісні центри МВС відтоді працюють у форматі екзаменаційних хабів. В екзаменаційних класах встановили камери із записом звуку та без сліпих зон. А для складання практичних іспитів – постійно оновлюється автопарк.

Також, з грудня 2023 року, через додаток ДІЯ, громадяни можуть укладати договори купівлі-продажу та оформити перереєстрацію транспортних засобів.

Серед нововведень - можливість скласти теоретичний іспит у сервісних центрах МВС без обовʼязкового навчання в автошколі. Цією послугою минулоріч скористались 100 громадян, з них 41 склали теоретичний іспит з першого разу.

Загалом за 2023 рік сервісні центри МВС Рівненщини надали більше 199 тисяч послуг.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews