Шафа – класична чи з «секретом»

10.01.2024 23:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Існують такі меблеві модулі, без яких уявити житло чи навіть офіс неможливо. Ви скажете це стіл і будете праві. Бо столи існують різні і в деяких квартирах їх зразу кілька причому в різних виконаннях. Але є ще одна конструкція, яка точно є і в квартирі, і в будинку і в офісі.

null

Це шафа. Саме так. Цей модуль призначений для розміщення та зберігання. А оскільки зберігати та розміщувати можна різні речі, то і шафа має багато варіацій, які відрізняються за розмірами, формами, конструктивом, дизайном та навіть матеріалами, які використовуються для їх виготовлення. На сайті інтернет магазину МебельОк представлені шафи у колекціях різних виробників, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для конкретного завдання. І якщо ви не впевнені яка саме модель підійде, радимо скористатися рекомендаціями продавців консультантів.

Велика чи маленька? Великої місткості чи просто стильна?

Отже шафа може бути різні і відрізняється за:

  • Розмірами (велика, маленька, вузенька чи широка, висока чи низька);
  • Конструктивом (пряма, кутова, півкругла, купе);
  • Матеріалами (з дерева, з ДСП, з скляними елементами);
  • Призначенням (для речей, для книг, для посуду тощо).

Шафа – це один із важливих елементів спальні. Тут розміщують, як правило, класичну пряму шафу з кількома «відсіками». Якщо площа дозволяє, то це може бути досить велика конструкція з 5-ма або навіть 6-ма дверима. Як правило, в спальню встановлюють шафу «глуху» тобто без скляних елементів. Але фасад може бути прикрашений дзеркалом.

Популярністю у сучасних споживачів користуються шафи з натурального дерева, бо вони виглядають дуже респектабельно. Але якщо така покупка не по кишені – модель з ДСП чудова альтернатива.

Шафа також актуальна для облаштування дитячої кімнати та вітальні. У вітальні це може бути модель зі скляними дверцятами, бо, дякуючи таким «вітринам», видно красивий посуд чи предмети декору. У дитячій, як правило, взагалі меблі зі склом не використовують, щоб гарантувати безпеку дитині. Хоча, якщо мова про меблі в тому числі і шафи то завжди використовуються гартоване скло ще і зі спеціальною плівкою, яке не «розбивається» та нікого не поранить.

В передпокої та коридорі дуже популярні шафи купе. Вони не тільки займають мало місця але не займають корисної площі, бо мають особливу систему відкривання.

Складно радити якусь конкретну модель, бо кожен покупець вибирає для себе оптимальний варіант. Тим більше, що шафа це ще і обов’язків елемент в офісі і це може бути шафа для зберігання документів, канцелярських приладів тощо. І безперечно в офісі теж є місце для шафи для одягу.

null

Виробники пропонують шафи на всі смаки, виготовлені з різних матеріалів, і в різних розмірах. Відрізняються моделі не тільки за зовнішнім виконанням, але і за внутрішнім наповненням. Та головне, що всі моделі ергономічні та виконані з використанням дуже надійних матеріалів та фурнітури, що гарантує довгий термін експлуатації. Консультанти MebelOk пропонують на власному досвіді переконатися в цьому і підібрати для себе класну шафу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews