Чому люди обирають інтернет-магазин ringoo

11.01.2024 17:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Замовлення товарів онлайн дозволяє зручно купувати, не виходячи з дому. Якщо ви хочете придбати новий мобільний телефон чи аксесуари до нього, вам варто обрати інтернет-магазин рінго. Тут керуються основними правилами, які вимагає кожен покупець: висока якість товару, приваблива ціна і впевненість у тому, що покупка прийде.

Ringoo це багаторічний досвід помножений на авторитет і дорівнює сотням задоволених клієнтів. Чому ж при покупках онлайн-покупці обирають ringoo. Ось кілька беззаперечних фактів:

СУЧАСНИЙ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ

Ringoo — це сучасний інтернет-магазин, який, слідкує за останніми тенденціями, постійно розвивається та вдосконалюється, щоб задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів.

ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ

Пропозиція магазину включає гаджети, девайси, аксесуари, комп'ютерну техніку, телевізори, аудіо, побутову техніку, автомобільні товари, персональний транспорт, товари для здоров'я та краси. Логічно побудований інтерфейс і фільтри на сайті дозволяють зручно шукати та купувати товари.

ПРОФЕСІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Працівники магазину ringoo завжди намагаються задовольнити потреби своїх клієнтів. Якщо у вас виникають запитання, то вам нададуть вичерпну інформацію телефоном або через чат на сайті магазину.

ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ

Приємні бонуси для клієнтів в інтернет-магазині ringoo. Зокрема, тут існує програма лояльності. Вона  розрахована на те, щоб нагороджувати клієнтів за їхні покупки. Залежно від категорії товару, покупці отримують різну кількість бонусів: 1% за гаджети та аксесуари, 2% за аксесуари та 3% за інші послуги. Врахуйте, що бонуси діють протягом 720 днів з моменту покупки, і їх можна використовувати через 15 днів після нарахування. 

Майте на увазі, що бонуси не надаються при купівлі акційних товарів та придбанні страхових, банківських та мобільних послуг. Учасником програми лояльності може стати будь-який покупець, який є громадянином України, віком від 18 років. Покупцю слід пройти реєстрацію на сайті та вказати свій номер телефону при оформленні замовлення в магазині.

ЗРУЧНА ОПЛАТА

Щодо способів оплати, в інтернет-магазині пропонують готівкову оплату, оплату банківськими картками, онлайн через платіжні сервіси та розстрочку. Також є можливість оплати від юридичних осіб з ПДВ та без ПДВ.

ШВИДКА ДОСТАВКА

Ми відправляємо замовлення протягом 24 годин.

В інтернет-магазині ringoo  докладають всіх зусиль, щоб клієнти були повністю задоволені своїми покупками.

Тому купувати в ringoo це характеризується в першу чергу із:

Економічністю — ви купуєте товар за дуже привабливими цінами.

Зручністю — ви замовляєте вдома з компʼютера чи смартфона, у будь-який час і в будь-якому місці.

Безпекою — ви купуєте в компанії з багаторічним досвідом.

В інтернет-магазині Ringoo прагнуть, щоб ваші покупки були легкими, безпечними та приємними.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews