Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов звернувся до мешканців Клеванської громади

15.01.2024 16:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
До уваги жителів Клеванської громади!
Отримав відповідь від селищної ради щодо передбачених у 2024 році коштів на потреби військових, яка дозволить кожному з вас проконтролювати питання виділення грошей. Також тримаю це питання на контролі. Бо поки в країні війна, все має бути для фронту, все для Перемоги.
 
Річ у тім, що у грудні 2023 року мені стало відомо, що в одному з підрозділів військової частини А3719, який виконує бойові завдання на Донецькому напрямку, виникла нагальна потреба у покращенні матеріально-технічного забезпечення у вигляді антидронових рушниць, мавіків, засобів РЕБ тощо. У цьому підрозділі проходить службу воїн родом з Клевані, і цілком логічно він вирішив звернутися до своєї рідної громади по допомогу. Але протягом двох місяців військові не отримували відповідь. Хоча відповідно до рішення Клеванської селищної ради з бюджету громади передбачено 2 млн грн коштів саме на військові потреби.
 
Ситуація загострилася, всі ми отримуємо новини з фронту і розуміємо, що зволікання з допомогою – це питання життя наших військових. Був приємно вражений, дізнавшись, що ініціативна група з місцевих жінок, не сподіваючись на селищну раду, організували волонтерську допомогу у вигляді декількох дронів для вищезгаданої військової частини. Олександра Белейко, Катерина Ковальчук, Тетяна Чернецька, Яна Дзявульська, низький уклін вам за ваші добрі справи!
 
Водночас, я особисто вирішив дізнатися, в чому проблема у селищній раді, і чому ігноруються звернення військових. Відповідь публікую. Сподіваюсь, усі наступні запити від військових будуть задоволені вчасно.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews