Технологія GPON — гарантує надійний і безпечний інтернет

20.01.2024 11:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Усі хочуть, щоб інтернет був швидкий та надійний. Найкраще рішення - оптоволокно. Усі чули про цю технологію, навіть якщо у них ще немає оптоволоконного підключення. Втім, існує позитивна тенденція до переходу саме на GPON. Це гігабітна пасивна оптична мережа, що належати до категорії оптоволоконних мереж. Вона гарантує надійне зʼєднання з інтернетом, яке нечутливе до зовнішніх впливів  https://o3.ua/ru/home/internet/gpon/.

Волоконно-оптичні кабелі передають  дані надзвичайно швидко

Оптоволокно забезпечило одні з найшвидших у світі Інтернет. На думку експертів, волоконно-оптичні з’єднання не мають жорстких обмежень швидкості, як інші технології. Це пов’язано з тим, що світло рухається неймовірно швидко, якщо бути конкретніше, зі швидкістю 286 000 миль на секунду. Це означає, що використовуючи волоконно-оптичну технологію, ви отримаєте доступ до швидшої та ефективнішої системи передачі даних для свого бізнесу. Найприємніше те, що волоконно-оптичні кабелі широко розповсюджені по всьому світу. Тепер цю технологію легше інтегрувати з наявною інфраструктурою.

Тонкий, як волосина, але надзвичайно міцний

Волоконна оптика складається з тонких ниток скла. Ці пасма значно тонші за ширину вашого людського волосся. Однак, попри те, що вони здаються настільки крихкими, ці оптоволоконні нитки напрочуд міцні. Наприклад, у них низька ймовірність загоряння, оскільки вони не перегріваються так сильно, як мідні кабелі. Крім того, волоконно-оптичні кабелі мають багато переваг, наприклад, екологічність. Це тому, що вони потребують менше енергії, що допомагає зменшити ваш вуглецевий слід. Крім того, оптоволоконна технологія є високонадійною і менше схильна до впливу погодних умов.

Технологія волоконної оптики захищає ваші дані

У світі, де витоки даних і зломи стають нормою, важливо впроваджувати заходи захисту ваших даних. Кіберзлочинці з кожним роком стають вправнішими. Однак вони вважають, що перехопити сигнали даних, які переміщуються через волоконно-оптичні кабелі, досить складно. Отже, якщо вам потрібен безпечний спосіб передачі інформації в Інтернеті, співпрацюйте з авторитетним провайдером https://o3.ua/ru/.

Окрім швидкості та надійності, оптичне волокно має п’ять основних переваг:

  1. Величезна пропускна здатність, що дозволяє використовувати кілька служб, програм і пристроїв одночасно пліч-о-пліч.
  2. Швидкість завантаження та завантаження синхронні. Ви можете надсилати та отримувати дані однаково швидко.
  3. З мідними з’єднаннями сигнал значно слабшає, чим далі ви знаходитесь від місцевого комутатора. З волоконною оптикою ця проблема майже не існує.
  4. Ви надсилаєте багато великих файлів і даних у реальному часі? А чи багато ви робите відео- та голосових дзвінків? Якщо так, то затримка (затримка передачі даних) є проблемою, з якою часто стикаються під час традиційних підключень до Інтернету. Завдяки високій швидкості передачі даних і пропускній здатності це не проблема з оптоволокном.
  5. Оптичне волокно добре підходить для хмарних обчислень завдяки своїй здатності швидко обробляти та передавати великі фрагменти даних.

Словом, якщо ви хочете бути у вирі передових технологій і мати надійний інтернет, переходьте на GPON.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews