Рівненським посадовцям розповідали про кібербезпеку (ФОТО)

24.01.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Для посадовців Рівненщини організували тренінг з кібербезпеки. Сьогодні інформаційні технології розвиваються із гіпершвидкістю. Це нові можливості, а водночас загрози. Тому підвищення рівня кібергігієни є важливим елементом протидії ворогу на інформаційному фронті.

На цьому наголосив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль під час тренінгу для посадовців.

«Інформаційний простір - нині це ще один фронт, на якому українці протистоять ворогу. Тому дуже важливо, щоб представники органів влади були готові до можливих викликів. Також важливо накопичувати свої знання, а досвід передавати громадянам», - зазначив Олександр Коваль під час тренінгу з основ кібергігієни та медіаграмотності.

Під час навчання йшлося про методи та шляхи протидії популярним загрозам, правила безпечної комунікації, управління ризиками інформаційної безпеки тощо.

Тренінг організований в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Рівненською ОДА і Фондом цивільних досліджень та розвитку США CRDF Global в Україні для представників обласної та районних адміністрацій, а також територіальних громад.

Возможно, это изображение 3 человека и люди учатсяВозможно, это изображение 4 человека и текст «прак кобер»Возможно, это изображение 5 человек

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews