Працівник енергоремонтного підрозділу ХАЕС передав колегам подяку від військових

27.01.2024 19:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Захисник, працівник енергоремонтного підрозділу ХАЕС, завітав до колег, аби передати подяку від військових.
 
Нещодавно колектив ЕРП допоміг військовій частині. Премію, отриману за успішно завершену ремонтну кампанію на першому енергоблоці ХАЕС, працівники підрозділу передали на придбання лафети для воїнів. Нині на Авдіївському напрямку ця транспортна платформа допомагає захисникам виконувати завдання.
 
Колеги зустрілися із захисником біля входу до підприємства, поспілкувалися про будні військового та про його перебування у рідному місті. Під час короткотривалого перепочинку, воїну довелося відвідати медичний заклад, де його прикро вразило байдуже ставлення деяких містян до військовослужбовців.
 
Нині воїни на передовій жертвують найціннішим – своїм здоров’ям заради нас, українців. Наше ж завдання в тилу – надавати їм всебічну підтримку. Нехай ті декілька днів спокою, які захисники мають можливість провести вдома поряд з рідними, будуть сповнені підтримки та поваги.
 
null
 
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews