Сушарка для одягу економить ваші гроші

28.01.2024 20:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Погані погодні умови та недостатнє місце в оселі ускладнюють процес висушування одягу. Однак є способи оптимізації цього процесу, які не вимагають розвішування речей на обігрівачах або батареях. Мова йде про сушарки для одягу. Саме вони економлять ваші гроші за електроенергію й довше зберігають одяг новим.

Різні моделі сушарок знайдете за цим посиланням https://bonro.ua/ru/dim-i-sad/susharky-dlia-odiahu/.

Як вибрати сушарку для одягу?

Вибір правильної сушарки в основному залежить від кількох факторів:

  1. Розмір вашої оселі. Це один з найважливіших факторів, адже від розміру залежить, який тип сушарки для білизни вибрати. Важливо, щоб розкладена сушарка не заважала. Сім'ям з кількох осіб варто приглянутися до багаторівневих сушарок, а люди, які живуть самі, будуть задоволені меншими й компактнішими моделями.
  2. Матеріал сушарки. Якщо ви плануєте сушити одяг не лише в оселі, а ще на балконі або в саду, вона має бути виготовлена з матеріалів, які захищають від корозії. Вологий одяг висить на поперечинах сушарки, тому найкраще, якщо вона буде зі штучних матеріалів або алюмінію.
  3. Мобільність. Деякі моделі, представлені на ринку, мають ніжки з колесами. Це особливо корисно, якщо на сушарці висить велика кількість білизни. Тоді ви зможете перенести його в будь-яке місце без особливих зусиль.
  4. Додаткові опції. Трохи дорожчі та більш просунуті моделі оснащені дуже корисними додатковими елементами, наприклад, тримачами для сорочок або прищіпками.

Який одяг варто завжди сушити на сушарці?

Будь-який одяг із вовни, шовку чи синтетичного шовку. Бюстгальтери, шовковисту спідню білизну, купальні костюми, спортивні бюстгальтери, жіночі спортивні легінси та топи слід сушити на звичайній сушарці для одягу

Чи сушарки корисні у домашньому господарстві?

Сушарки для одягу є ідеальними для розумного ведення господарства. Якщо у вас є простір і час, сушильна стійка того варта, і вона заощадить вам багато грошей у довгостроковій перспективі. В інтернет-магазині Borno ви знайдете сушарки на будь-який смак.

Сушильна стійка пропонує рішення без нагрівання для сушіння делікатного одягу та тканин, таких як шовк, атлас і вовна. Крім того, вона економить тонну енергії порівняно з електросушаркою. Інвестиція в одну з найкращих стелажів для сушіння білизни може бути рентабельною та допоможе вашому найкращому одягу прослужити довше. 

Сушарка для білизни є обов’язковим елементом «екіпірування» кожного будинку та квартири, завдяки якому ми можемо розвішувати білизну незалежно від погодних умов. На ринку представлені різні моделі сушарок для одягу, які відрізняються типом, розміром, кількістю рівнів і якістю виготовлення. Яку купити - обирати вам!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews