На Хмельницькій АЕС відбулось засідання Ради з культури безпеки

29.01.2024 18:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
Усвідомлюючи важливість безпеки при експлуатації атомної електростанції, ХАЕС формує, підтримує та підвищує рівень культури безпеки на постійній основі.
 
У рамках цієї діяльності 29 січня ц. р. на Хмельницькій АЕС під головуванням генерального директора ХАЕС Андрія Козюри та за участі головного інженера ХАЕС Руслана Карикова, головного інспектора ХАЕС Василя Лановенка, заступника гендиректора з персоналу Богдана Шмигельського, заступника головного інженера з експлуатації Євгенія Носикова та керівників підрозділів - членів координаційного органу, відбулося чергове засідання Ради з культури безпеки, під час якого заслухали доповіді про стан виконання протокольних рішень та аналіз експлуатаційних та малозначимих подій у роботі ХАЕС.
 
Крім того, члени Ради обговорили результати соціально-психологічних досліджень та анкетувань у філії ВП ХАЕС за 2023 рік.
 
Довідково:
Рада з культури безпеки – це орган, що координує діяльність підрозділів АЕС в частині підтримки та підвищення культури безпеки персоналу. Особлива увага приділяється формуванню особистої відповідальності та прихильності культурі безпеки працівників, чия діяльність впливає на безпеку АЕС.
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews