Елементи душових систем: що необхідно для облаштування комфортної душової

31.01.2024 15:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Душ — чудова альтернатива прийманню ванни. А щоб гігієнічні процедури проходили з максимальним комфортом, варто подбати про придбання душового піддона та всіх необхідних для нього елементів.

Душові стінки та двері

Такі конструкції є важливим компонентом душової системи. З їхньою допомогою можна раціонально використовувати доступну площу, захистити поверхні ванної кімнати від вологи, забезпечити привабливий зовнішній вигляд приміщення.

Конструкції зазвичай виготовляють зі скла, яке не боїться піни від мила та температурних перепадів. Для їх виробництва використовують високоміцний матеріал, який складно розбити. Застосування спеціальних покриттів робить скло стійким до утворення нальоту та легким у догляді. Замовити стінки та двері вигідно на сайті за посиланням: http://www.agromat.ua/dushovi-dveri-ta-stinki/.

Ручки та поручні

Такі аксесуари можна назвати обов’язковим елементом безпеки. Вони знижують ризик того, що людина, яка приймає душ, впаде та травмується. Вибираючи ручки та поручні, потрібно брати до уваги:

  • показники міцності;
  • принцип і надійність фіксації;
  • розмір та форму.

Ще важливо, щоб утримувачі мали антиковзну поверхню.

Душовий килимок

Цей аксесуар, як і ручки з поручнями, дозволяє підвищити рівень безпеки. Поклавши у ванній килимок з антиковзним ефектом, можна зменшити ризик травмування через послизання на вологій підлозі. Аксесуар має повністю закривати поверхню підлоги. Крім того, також швидко очищатися та просихати.

Душові панелі

Це компактні блоки, що монтуються на стіні в душовій зоні. Панель має декілька функцій та елементів для комфортного проведення гігієнічних процедур. Є моделі, які обладнані форсунками для гідромасажу та різними варіантами струменів.

Душові панелі зазвичай включають вбудовані змішувачі, що робить регулювання температури води більш зручним і точним. Деякі моделі обладнано цифровим дисплеєм, що дозволяє відстежувати температуру та вибирати режим роботи за допомогою кнопок або сенсорів.

Душові сидіння

Це зручний елемент душової зони, що забезпечує комфорт під час довгих гігієнічних процедур. Вони особливо актуальні для людей із проблемами опорно-рухового апарату. Душові сидіння доступні в різних формах і можуть бути стаціонарними або складними.

Тримачі для шампуню та мила

Такі конструкції слугують для зберігання гігієнічних речей. Розмістивши мило та шампунь на полиці, можна збільшити кількість доступного простору, знизити ризик того, що доглядова косметика впаде на підлогу. Різноманітність форм і стилів дозволить за допомогою тримачів внести модні акценти в зону прийняття душу.

Додавши до душової зони все, що описано вище, можна забезпечити позитивні емоції від простих водних процедур. Також варто розглянути й інші аксесуари, спрямовані на покращення інтер'єру та комфорт, наприклад сушарки для рушників, дзеркала, органайзери, світильники.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews