Драмтеатр та Рівне проведуть в останню путь полеглого на війні воїна та актора

01.02.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Володимир Федінчук народився 20 грудня 1992 року у селі Ставки, Тернопільської області. Саме тут навчався у школі.

А далі – у 2012 році закінчив Теребовлянське вище училище культури, у 2015 - Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю Театральне мистецтво. З 2011 працював у Коломийському обласному академічному українському драматичному театрі.

У Рівненському театрі Володимир грав з 2016 року. За цей час він встиг полюбитися глядачам своїм акторським запалом та неповторною грою на сцені. В колективі Володимира дуже цінували та захоплювалися його професіоналізмом, добротою та щирістю.

Ще місяць тому він одягав костюм і йшов на сцену, до глядачів. А потім вбрав однострій і пішов на фронт. Не у штаб, не в навчальний пункт, не туди, де сухо і тепло. Володимир захищав батьківщину «на нулі». Бо він не вмів інакше, не вмів у півноги: ні в житті, ні на сцені, ні на війні.

Спочатку зв'язок з Володимиром обірвався, але надія жила. Проте 28 січня стало відомо про те, що Володимира вже немає з нами. Загинув герой

22 січня в боях під Новомихайлівкою, Донецької області. Тепер ми маємо ще одного Янгола-Охоронця на небесах і незагоєну рану у наших серцях.

Надзвичайно талановитий, життєрадісний, амбітний та доброї душі Людина, воїн – саме таким ми назавжди пам’ятатимемо Володимира Федінчука, якого вже завтра наша громада проведе в останню земну дорогу.

Зверніть увагу – місце прощання – Театральна площа!

10:00 прощання біля обласного Драмтеатру
11:00 виїзд до Української Греко Католицької Церкви Св. Миколая
12:00 виїзд з Церкви до місця поховання кладовище Нове «Алея Героїв»
12:50 поховання на кладовищі Новому «Алея Героїв»

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews