Муніципальний бізнес-коворкінг з'явиться в Рівному: за які кошти реалізовуватиметься цей задум

07.02.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
За рішенням Відбіркового комітету Проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», який реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA, фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fu‌r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH фінансування отримали 12 муніципалітетів, серед яких і Рівне.
 
Так у місті за грантові кошти заплановано створення муніципального бізнес-коворкінгу. Наголошуємо, що це грантові кошти, які є цільовими і не можуть бути використані на інші потреби.
 
Проект спрямований на створення сучасного, багатофункціонального, публічного простору для надання послуг та підтримки представників малого та середнього бізнесу, а також охочих розпочати власну справу в Рівненській міській територіальній громаді.
 
Презентацію проекту заплановано на першу половину лютого, тоді громадськість зможе ознайомитися з особливостями проекту. Зараз відбувається узгодження юридичних моментів з грантодавцем.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews