Із підписами воїнів: у австралійському музеї з'явився прапор України (ФОТО)

07.02.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У музеї української історії Південної Австралії з’явився прапор, підписаний українськими воїнами.

Сюди ж передали і подяки, які Рівненська обласна рада надіслала волонтеру Іллі Айдману та Асоціації українців Південної Австралії. Минулоріч австралієць у співпраці з Асоціацією українців та однією із провідних компаній-виробників військово-тактичного спорядження XTEK передали 30 тактичних кевларових шоломів загальною вартістю 72 тис. доларів.

Нагадаємо, що співпраця обласної ради з Асоціацією триває понад рік. Це одна з найактивніших організацій громадського сектору, яка на міжнародному рівні підтримує Україну. І робить це з перших місяців повномасштабного вторгнення на всіх можливих майданчиках, зокрема, культурному та дипломатичному.

Увесь цей час австралійські партнери організовували концерти, виставки, благодійні обіди та ярмарки.

Зокрема, у серпні в місті Аделаїда – столиці штату Південна Австралія, відкрили благодійну виставку «Ціна свободи». На ній експонувалися картини військовослужбовців, які вони малюють під час занять з арттерапії.  Співорганізатором виставки також стала Рівненська обласна рада, за сприяння якої картини були надіслані до Австралії.

Відвідувачі виставки мають змогу задонатити на підтримку України.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews