УВТК Хмельницької АЕС: Оптимізація та ефективність

07.02.2024 19:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Управління виробничо-технічної комплектації (УВТК) є однією з ключових складових успішної експлуатації Хмельницької атомної електростанції.
 
Завдяки вдосконаленій системі управління, яка поєднує в собі сучасні технології та ефективний підхід до процесів планування закупівель та постачання, Хмельницька АЕС забезпечує надійну та безперебійну генерацію теплової та електричної енергії.
 
Однією з ключових функцій УВТК, як розповів його керівник Андрій Якубський, є оптимізація процесів закупівель та постачання необхідного обладнання та матеріалів високої якості відповідно до кваліфікаційних вимог для АЕС. Це включає в себе не лише вибір найкращих постачальників, а й планування та координацію доставок, щоб забезпечити належний запас запчастин та матеріалів у відповідний час.
 
«У 2023 році УВТК було укладено 670 договорів, проведено 926 тендерів. Виклики 2024 року ще амбітніші у зв’язку з добудовою нових енергоблоків. Проте, коли кожен займається своєю справою – все функціонує злагоджено та якісно, як єдиний механізм», - зазначив Андрій Якубський.
 
Цей підхід до управління виробничо-технічною комплектацією демонструє високий стандарт професіоналізму та відповідальності, що є ключовими для забезпечення безперебійної та безпечної роботи атомної електростанції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews